“Sóc un porc sàdic i un violador”

Nils Bjurman és advocat i segon tutor legal de Lisbeth Salander. Ell és responsable d’administrar-li les finances i de supervisar les seves accions. També s’encarrega de violar-la.

Bjurman és un corrupte. Com tot humà, té la ment perversa. Però a diferència de molts, fa notòria aquesta vessant de la seva personalitat i hi implica a d’altres persones, per la força. El seu entorn social li proporciona seguretat i el seu poder legal sobre Lisbeth el fa creure que ella és de la seva propietat. En el seu interior hi manen els instints més animals, els més primaris, i quan es desboquen l’enceguen de tal manera que és incapaç d’adonar-se de les conseqüències de les seves accions. Creu que pot dominar fàcilment a les dones i que elles no tenen més remei que sotmetre’s als seus desigs. Però Lisbeth no és una dona qualsevol.

Malgrat la seva aparença de seguretat, però, dins seu només hi viu la por. De fet, en un dels calaixos de casa seva hi guarda una pistola. Això demostra que és temorós, que pateix pel perill i que se’n vol protegir amb l’arma més letal, que l’acaba matant a ell. És un home sense cap escrúpol, però covard dels seus propis errors.

Lisbeth Salander sap quins són els punts dèbils del seu agressor. Coneix més bé que ningú la forma d’actuar dels homes que maltracten. I, a diferència de Bjurman, Lisbeth és calculadora, previsora i freda. Per això l’advocat cau a la trampa tan fàcilment i paga amb la seva pell el fet de ser un porc sàdic i violador.

Anuncis

~ per wasp88 a 4 gener 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: